• Facebook
  • YouTube
  • Instagram
ca Català

CLIMBAT INAUGURA UN NOU ROCÒDROM A SANT JOAN DESPÍ

Publié le 26 novembre 2020


CLIMBAT INAUGURA UN NOU ROCÒDROM A SANT JOAN DESPÍ
26 de novembre de 2020

Climbat ha obert les portes d'un nou centre d'escalada a Sant Joan Despí (Barcelona). Es tracta del quart centre d'escalada indoor que obre la companyia a Espanya.

El rocòdrom disposa de 500 metres quadrats, dividits en zona de bloc, corda i un circuit d'aventura. Tot això amb les millors preses i equipat per reconeguts professionals.

El centre compta també amb escola d'escalada per a nens, així com una àmplia varietat de cursos d'iniciació per a adults i grups d'entrenament per a tots els nivells.

Climbat Sant Joan Despí ha llançat una oferta d'obertura per a nous socis anuals per només 385 euros/any, vàlida des del 26 de novembre al 18 de desembre. A més, durant aquestes dates s'ha instal·lat un monòlit exterior de 6 metres d'altura perquè els nens, a partir de 4 anys, puguin tenir un primer contacte amb l'escalada, de manera gratuïta i sempre sota la supervisió d'un monitor.

Climbat té tres centres més, situats a Barcelona, Madrid i Saragossa, aquest últim obert el passat 22 d'octubre. Al 2021, està previst que la companyia realitzi noves obertures tant a Espanya com a França.

Sobre Climbat

Climbat és referent en el món de l'escalada com a operador de sales d'escalada orientades a públics de tots els nivells. Des d'iniciacions en l'escalada esportiva, a perfeccionament i entrenament per a escaladors del més alt nivell. Climbat forma part del Groupe ABEO i atresora l'experiència d'un líder mundial en la fabricació de rocòdroms com Entre-Prises.

Climbat ofereix una àmplia cartera de possibilitats als amants o interessats per l'escalada, que van des de la pràctica de el boulder o escalada amb corda; a cursos adaptats a tots els nivells, aniversaris infantils, opens no competitius i activitats extraescolars entre altres.

Climbat compleix amb totes les mesures d'higiene i desinfecció recomanades per les autoritats per a garantir la màxima protecció i cura.