Climbat

Slab Reus

Oberta l’any 2012 la Sala d’Escalada Climbat Slab Reus és el rocòdrom de referència al Camp de Tarragona. La gran quantitat de vies de corda, els seus desploms i l’apassionant zona de boulder constitueixen un repte per qualsevol escalador, sigui quin sigui el seu nivell.

A Climbat tot està centrat en el client. Vetllem per la qualitat del nostre servei, imatge i tractem que cada visita a les nostres instal·lacions sigui tota una experiència.

Climbt Slab Reus posseeix una variada oferta per a públics de tots els nivells i edats, amb programes específics d’iniciació infantil i per a adults.

Com arribar

BUS

Línea 50  

Parada: Fira de Reus

Al baixar girar per l’Avinguda Cambra de Comerç (àntic C/Xile) y al final del carrer, girar a la dreta pel C/Mèxic. A 100 m trobaràs la teva sala Climbat

COTXE

Dirigeix-te te al Polígono Tecnoparc por la Av. Tarragona (direcció Tarragona).

En la primera rotonda gira a la dreta (primera sortida), entraràs al Carrer de l’Argentina; en la primera rotonda del mateix carrer, gira de nou a la dreta (primera sortida) y estaràs en el carrer de Colòmbia, segueix-lo fins el final per a arribar llegar al C/Mèxic, gira a l’esquerra i en 20m estaràs davant del Climbat Slab