Summer Festival al Climbat La Foixarda

Publié le 17 maig 2017

La Summer Festival arriba a La Foixarda: Amb l’estiu arriba l’hora del bon temps a Climbat La Foixarda tenim moltes ganes de donar-li la benvinguda. Per això hem organitzat el Summer Festival divendres 26 i dissabte 27 de maig, la nostra particular festa d’inici de solstici. Una celebració popular, oberta a tothom, on el rocòdrom de Montjuic lluirà les seves millors gales

DOS dies de 10 del matí a 10 de la nit per resoldre 50 problemes de bloc i 25 vies d’escalada, equipats pels millors escaladors i amics. En aquesta edició ens acompanyaran: Edu Marín, Bruno Macias, Diego Marsella, Rut Casas, Carlos Logroño “Citro”, Pol Palau, Pau Sanmartí, Marta Palou, Carlos Catari, Shirley Noriega, Roger Carreras, Roger Crespo, Víctor Alvarez, Willy del Pozo, Edgar Casanoves, Novato Marin, Simon Padin, Alejandro Lujan, Sergi Medina, Sergi Muñoz y Abel Olivares

TEST CENTER... si no tens material tindràs ben aprop els estants de Boreal, La Sportiva, Charko, Singing Rock, Rock empire i Ocun a on us deixaran material gratuïtament perquè pogueu provar i gaudir de l’escalada. Música de la mà dels nostres DJ's. També tindràs el nostre servei de bar amb menjar i beure per a recuperar forces abans, durant i després d'apretar com un Bou.

 La Summer Festival 2016 compta amb el patrocini de Edelrid i Vaude, i la col·laboració de Ocun, Rock Empire, Charko, Vèrtic, Boreal, Cliff Bar, Tendón, Entreprises, 8c plus, Fanatik Beer, 8ª.nu, Revista Campo Base, La Sportiva, Lapis, Aix Holds, Singing Rock, Squadra, Climbskin y Bleau Stone Holds.

 

INSCRIPCIONS SUMMER FESTIVAL CLIMBAT LA FOIXARDA

La inscripció es farà el mateix dia de la competició a la recepció del nostre centre. La inscripció a l’Open val:

10 € pels socis de Climbat La Foixarda , entrada pels dos dies de competició i en el preu s’inclou la samarreta. Els socis tindran accés gratuït a l’ instal·lació sinó volen inscriure’s a la Summer tot i que no tindran la samarreta ni entraran al sorteig de material.

15€ pels socis de altres centres de la cadena Climbat, entrada pels dos dies de competició i en el preu s’inclou la samarreta.

20€ Per la resta de participants. És vàlida pels dos dies de competició i en el preu s’inclou la samarreta.