• Facebook
  • YouTube
  • Instagram
ca Català

EL 19 I 20 DE JUNY TORNA LA COPA D’ESPANYA D’ESCALADA JUVENIL I ABSOLUTA

Publié le 24 maig 2021

Estem molt contents d'anunciar-vos que el cap de setmana del 19 i 20 de juny en Climbat X-Madrid torna la Copa d'Espanya d'Escalada Juvenil i Absoluta.

La prova igual que les que es disputaran a Climbat Zaragoza i CEM Climbat la Foixarda, està coorganitzada per Climbat i la Federació Espanyola d'Esports de Muntanya i Escalada (FEDME).

Les Inscripcions estaran obertes fins al 14 de juny a les 13h.

Tot l'equip organitzador de la competició porta treballant a consciència durant aquests últims mesos per a poder celebrar aquesta edició de la màxima competició d'escalada a Espanya malgrat les dificultats sobrevingudes a conseqüència de la pandèmia.

Antía Freitas i Bittor Esparta són els vigents campions de la copa i defensaran el seu títol davant un conjunt d'atletes que inicien el circuit amb moltes ganes de competir després de l'aturada de l'any passat. En un gran estat de forma arriben les dues dones que van acompanyar a Freitas en l'últim podi. Maca Jonjic ha signat recentment el primer 8B femení de bloc a Espanya i Aida Torres s'ha proclamat subcampiona d'Europa juvenil en bloc en Perm (Rússia).

Com a novetat, +8000 s'estrena com a patrocinador únic de la copa, portant així la seva col·lecció de roba especialitzada per a escalada sota el nom de #climbingym al màxim nivell en el panorama de l'escalada de competició a Espanya.