Climbat

Aniversari per a nens a Barcelona

 • Vols que el teu aniversari sigui únic?

  Dissenya el teu aniversari a mida al Centre Esportiu Municipal Climbat La Foixarda!

  Personalitza el teu aniversari escollint dues activitats entre les vuit que et proposem. Cada cop que tornis serà diferent.

  Tot dirigit per un monitor especialitzat que serà l’encarregat de fer del teu aniversari un moment únic, garantint la seguretat dels nens i nenes durant tota l’activitat.

  L’aniversari té una durada de 2 hores. La primera hora i vint gaudirem de les activitats escollides i els següents 40 minuts farem el berenar a la nostra sala infantil.

   

  Si tens qualsevol dubte pots contactar amb nosaltres al: 932 925 480 o al correu electrònic: lafoixarda@climbat.com

 • Per formalitzar la reserva és necessari enviar aquest document amb les vostres dades a lafoixarda@climbat.com, així com el resguard de la transferència de 60€ com a paga i senyal. Trobaràs totes les indicacions al PDF descarregable.

  També és possible realitzar el pagament amb targeta de crèdit per telèfon. Imprescindible consultar la disponibilitat abans de realitzar la paga i senyal. La resta del pagament es farà el dia de la realització de l’activitat. Si el participant anul·la l’activitat, no es retornarà aquest import.

  Pots descarregar les nostres invitacions d’aniversari aquí.

 • Durada de l’Aniversari: 2 hores

  Horaris

  Els horaris disponibles per fer l’activitat són les següents:

  • De Dilluns a Divendres 10H30 a 20H30

  • Dissabtes de 11H00 a 17H30

  • Diumenges de 11H00 a 17H30

  *L’activitat comença de manera puntual, si arriben tard s’aniran incorporant, ja que la finalització de l’aniversari es manté. Consulteu la disponibilitat de dies i hores.

on som