Conveni de col·laboració amb Hand Therapy Barcelona

Publié le 20 març 2017

handtherapybcn-300x71

Amb el objectiu de donar un millor servei a tots els nostres socis, la setmana passada Climbat La Foixarda va signar un conveni de col·laboració amb Hand Therapy Barcelona (HTB) un dels centres de fisioteràpia més importants de la ciutat de Barcelona.

El marc general d’aquest conveni permetrà als pacients de HTB fer servir les instal·lacions per iniciar la fase final de la seva recuperació a  un preu reduït i als socis de Climbat La Foixarda ser atesos amb un termini màxim de 72 hores i un descompte de 15€ en el preu de la primera sessió i un descompte de 5€ en les sessions estàndard.

També s’està treballant en una sèrie de tallers gratuïts pels socis per la prevenció de lesions que es realitzaran de forma trimestral a Climbat.

Finalment fer-vos saber que el pròxim 10 de juny coincidint amb la setmana de la teràpia de la mà, Climbat acollirà l’esdeveniment organitzat per HTB: 'Cuerdas en las manos', obert a tot el mon i on podreu assistir a les conferències de ponent de prestigi internacional com el Dr. Volker Schöffl, Dr. Eva López o Andoni Ormazábal.

Us anirem informant !