BARCELONA ACULL EL PRIMER OPEN JOVE, UNA TROBADA DE ESCALADORS I ESCALADORES SENSE PRECEDENTS FINS A LA DATA

Publié le 3 maig 2018

El passat cap de setmana, 28 i 29 de maig, va tenir lloc a Barcelona una trobada sense precedents fins a la data en la història de l'escalada. Les dues sales més representatives de l'escalada a la Ciutat Comtal, el Centre Municipal d'Escalada Climbat La Foixarda i Sharma Climbing, van unir les seves forces per crear el 1er OPEN JOVE.

L'esdeveniment tenia un objectiu molt clar: que tots els escaladors de 6 a 18 anys puguin participar en un open amb format overall, gaudint de les 3 modalitats que el 2020 veurem en les Olimpíades de Tokio: corda, bloc i velocitat.

Gairebé cent participants procedents de diferents punts de Catalunya i Espanya, van gaudir d'un cap de setmana replet de companyonia, bon ambient i sobretot escalada.

L'organització agraeix, un cop més, l'assistència de totes les famílies a l'esdeveniment que s'espera sigui el predecessor de moltes altres, per al benefici del nostre esport i de les futures generacions. Així com la col·laboració de les marques que han fet possible aquest esdeveniment: Entre-Prises, Edelrid, Vaude, Tendon, Vèrtic, Climb District, Charko, Ocún, Climbskin, Petzl, Singing Rock i Hydro Flask.

 

CONSULTA AQUÍ ELS RESULTATS DE L'OPEN JOVE

FES CLICK, NO ET PERDIS TOTES LES FOTOS DE L'ESDEVENIMENT!