Climbat

ACTIVITATS

 •   ACTIVITATS DURANT EL CURS ESCOLAR (setembre – juny)

  A qui va dirigit:

  A qualsevol col·lectiu de persones ja siguin escoles, entitats, grups d’amics, centres oberts… que vulguin gaudir entre setmana (dilluns-divendres) d’una activitat lúdica i esportiva dirigida per monitors i monitores especialitzats.

  Com son les activitats:

  Son diverses les activitats que es poden realitzar dins les nostres instal·lacions. Una activitat bàsica te una duració de 1 hora i 30 minuts i les rotacions que realitzaríem serien:

  1. Escalada amb auto asseguradors (paret de 12 metres)
  2. Circuit d’aventura (segons edat part superior o inferior)
  3. Escalada amb boulder (sense arnés, poca alçada i matalàs a la part inferior)

  *Existeix més varietat d’activitats, trobareu el detall en el document adjunt.

  Seguidament trobareu dos documents: Un amb la informació completa de les activitats, l’altre, el full de reserva:

  Per reservar:

  Abans de realitzar qualsevol bestreta es indispensable confirmar la disponibilitat horària amb el centre (comercialfoix@climbat.com) o 673 51 84 05 de 9:00 a 17:30.

  Recordar que una reserva no queda totalment bloquejada fins que no haguem rebut el FULL DE RESERVA ENTRE SETMANA 2020 correctament omplert i signat  juntament amb el COMPROVANT DE LA BESTRETA.

 • ACTIVITATS D’ESTIU (juliol – agost)

  A qui va dirigit:

  Les activitats d’estiu van dirigides a totes les entitats que treballin amb nens, nenes i adolescents ja siguin casals, campus, esplais, centres cívics, centres socials… que vulguin acostar als seus participants el món vertical de l’escalada.

  Les activitats:

  Diverses són les activitats que es poden realitzar dins les nostres instal·lacions. En una activitat bàsica faríem:

  1. Escalada amb auto asseguradors (paret de 12 metres)
  2. Circuit d’aventura (segons edat part superior o inferior)
  3. Escalada amb boulder (sense arnés, poca alçada i matalàs a la part inferior)

  Durant el període d’estiu les franges horàries de les activitats estan prèviament fixades per torns. Cada torn es de 1 hora i 30 minuts i existeix l’opció d’agafar dos torns seguits allargant l’activitat fins a les 3 hores.

  • Grups de entre 10 i 60 persones podeu escollir 1 o 2 torns seguits
  • Grups de més de 60 persones es necessari reservar 2 torns seguits

  *Del total de persones es important diferenciar els nens i nenes en dos grups d’edats: Grans 8 anys o més. Petits 7 anys o menys.

  Més documentació:

  Per reservar:

  Abans de realitzar qualsevol bestreta es indispensable confirmar la disponibilitat horària amb el centre (comercialfoix@climbat.com) o 673 51 84 05 de dilluns a divendres de 9:00 a 17:30.

  Recordar que una reserva no queda totalment bloquejada fins que no haguem rebut el FULL DE RESERVA – ESTIU  correctament omplert i signat  juntament amb el COMPROVANT DE LA BESTRETA.

   

 • També donem suport a la formació continuada

  Si sou centre formador podeu venir a les nostres instal·lacions a posar en practica tot allò explicat a l’aula. Si ho preferiu, els nostres tècnics i tècniques poden ser els formadors dels vostres alumnes.

  Entenem com a formació continuada aquella que té una duració mínima de 3 sessions i en la que els continguts són progressius.

  Una barreja de teoria i practica dins unes instal·lacions immillorables faran que la formació de les alumnes sigui ràpida, enriquidora i eficient. La combinació d’espais i materials dotaran al alumnat de coneixements bàsics en seguretat a la muntanya. Rapelar, fer un bivac, conèixer diferents nusos, realització d’un passamans… son alguns dels continguts que us podem oferir.

  Les diferents opcions de formació continuada venen determinades per el total de sessions contractades. Tot i poder adaptar les sessions a les diferents necessitats les opcions més freqüents son les següents:

  • Pack 15 sessions
  • Pack 12 sessions
  • Pack 10 sessions
  • Pack 8 sessions
  • Pack 3 sessions

  Més informació:

  Si vols més informació i/o pressupost respecte la formació continuada posat amb contacte amb comercialfoix@climbat.com.

 • També ho pots fer de forma puntual

  Si vols acostar la pràctica de l’escalada als alumnes o vols posar en practica algun contingut relacionat amb la seguretat i supervivència a la muntanya nosaltres som el centre que estàs buscant.

  Disposem de diferents espais i multitud de material per posar en pràctica molts continguts de seguretat. Posa’t amb contacte amb nosaltres, explica’ns quines son les teves necessitats i treballarem per dur a terme allò que busques.

  Més informació:

  Si vols més informació i/o pressupost respecte la formació puntual posat amb contacte amb comercialfoix@climbat.com.

 • Activitat d’empresa

  La diversió i integració d’un equip de treball  amb els companys de feina esta assegurada a Climbat la Foixarda. Al realitzar aquesta activitat d’empresa aconseguiràs:

  • Reduir l’estrès laboral
  • Millorar el clima l’aboral a través de l’activitat física
  • Alliberar tensions laborals i recompensar el treball ben fet
  • Fomentar la integració de treballadors i generar confiança entre equips

  Algunes de les activitats que realitzem amb empreses son:

  1. Escalada amb auto asseguradors (paret de 12 metres)
  2. Circuit d’aventura (màxim 90kg)
  3. Escalada amb boulder (sense arnés, poca alçada i matalàs a la part inferior)

  Explica’ns quin es el teu ideal d’activitat d’empresa a comercialfoix@climbat.com i us farem arribar el pressupost segons necessitats.

 • Team Building

  Un Team Building a diferencia d’una activitat de grup te com a finalitat que sorgeixi un canvi de comportament, o l’adquisició de nous hàbits a través dels compromisos de millora que s’estableixen després de la reflexió posterior a l’activitat.

  Tots aquest objectius s’assoleixen gracies a dues parts molt importants. L’equip de tècnics i tècniques que us guiaran durant la pràctica esportiva i les “coaches”, elles son les encarregades de fer enllaçar la part pràctica amb tots els valors d’equip que es treballaran.

  “Nunca te rindas. Establece una meta y no te rindas hasta que la consigas. Cuando la consigas, establece otro objetivo y no te rindas hasta que lo alcances. Nunca te rindas”

   

  Explica’ns com seria el teu teambuilding ideal, nosaltres fem la resta. Contacta’ns a comercialfoix@climbat.com i que comenci el canvi.

 • Fes que l’escalada arribi a la teva festa

  Amb el nostre monòlit dissenyat per a un primer contacte amb l’escalada sorprendràs a tothom! Aquest rocòdrom permet gaudir de l’escalada amb total seguretat. És apte tant per interior com per exterior, no requereix instal·lació i en uns minuts esta preparat per ser utilitzat.

  ________________________________________________________________________________________________________________________

  Galeria d’imatges: