Climbat

La Foixarda Barcelona

Oberta l’any 2012 la Sala d’Escalada Municipal Climbat La Foixarda és el rocòdrom de referència de Barcelona. Els seus 15 metres d’alçada, els seus desploms vertiginosos i el seu boulder constitueixen un repte per qualsevol escalador, sigui quin sigui el seu nivell.

A Climbat tot està centrat en el client. Vetllem per la qualitat del nostre servei, imatge i tractem que cada visita a les nostres instal·lacions sigui tota una experiència.

Climbat La Foixarda posseeix una variada oferta per a públics de tots els nivells i edats, amb programes específics d’iniciació infantil i per a adults. 

Dades de contacte:

 

T. +34 932 925 480 | lafoixarda@climbat.com

Com arribar-hi

EN TRANSPORT PARTICULAR

Des de la Plaça Espanya, aneu en direcció al Poble Espanyol que deixareu a mà esquerra.

Després del Poble Espanyol i a la glorieta, gireu a l’esquerra a la segona sortida, al cap de 100m gireu a l’esquerra. Seguiu el Camí de la Foixarda fina arribar a Climbat (600 metres), al mateix carrer hi ha lloc per aparcar.

EN AUTOBUS

Línies 13, 23 i 150

Bus Turístic i Barcelota City Tour
Parada POBLE ESPANYOL: Un cop esteu a la parada, camineu pel Camí de la Foixarda, deixant el Poble Espanyol a la vostra esquerra i just després de passar per sota el pont ja veureu l’edifici Climbat (800m).

EN METRO

Línies 1 i 3.

Para Plaça Espanya

Nostre colaborador

Training Team Rescue (TTR) és el centre líder en formació per a treballs verticals i de rescat. A cinc minuts de l’aeroport i del centre de Barcelona, posa a la teva disposició el seu equip i instal·lacions tant per realitzar el teu curs de formació IRATA o GOW (específic per a treball en aerogeneradors). Les seves instal·lacions proporcionen un entorn d’altures superiors als 12 metres, en una superfície de més de 300 metres quadrats. En elles, podràs practicar maniobres, rescats, moviment de càrregues creuades en suspensió, treball en espais confinats, línies de vida… amb tot tipus d’estructures que simulen escenaris reals.

on som