Climbat

La Foixarda Barcelona

Oberta l’any 2012 la Sala d’Escalada Municipal Climbat La Foixarda és el rocòdrom de referència de Barcelona. Els seus 15 metres d’alçada, els seus desploms vertiginosos i el seu boulder constitueixen un repte per qualsevol escalador, sigui quin sigui el seu nivell.

A Climbat tot està centrat en el client. Vetllem per la qualitat del nostre servei, imatge i tractem que cada visita a les nostres instal·lacions sigui tota una experiència.

Climbat La Foixarda posseeix una variada oferta per a públics de tots els nivells i edats, amb programes específics d’iniciació infantil i per a adults. 

Dades de contacte:

 

T. +34 932 925 480 | lafoixarda@climbat.com

Com arribar-hi

EN TRANSPORT PARTICULAR

Des de la Plaça Espanya, aneu en direcció al Poble Espanyol que deixareu a mà esquerra.

Després del Poble Espanyol i a la glorieta, gireu a l’esquerra a la segona sortida, al cap de 100m gireu a l’esquerra. Seguiu el Camí de la Foixarda fina arribar a Climbat (600 metres), al mateix carrer hi ha lloc per aparcar.

EN AUTOBUS

Línies 13, 23 i 150

Bus Turístic i Barcelota City Tour
Parada POBLE ESPANYOL: Un cop esteu a la parada, camineu pel Camí de la Foixarda, deixant el Poble Espanyol a la vostra esquerra i just després de passar per sota el pont ja veureu l’edifici Climbat (800m).

EN METRO

Línies 1 i 3.

Para Plaça Espanya