Slide

Infantil

 • Prova una activitat extraescolar diferent i coneix un esport tan apassionant com l’escalada.

  El centre Climbat és, sens dubte, una de les millors instal·lacions per a que els nens i nenes puguin aprendre i gaudir de l’escalada amb tota seguretat. Al nostre centre comptem amb una sala completament equipada perquè aprenguin i es sentin segurs, a més d’uns monitors totalment experimentats en escalada i activitats infantils.

  La nostra Escola Infantil intenta convertir aquesta curiositat d’escalar que tots hem tingut des de petits, en una pràctica esportiva on els nostres nens puguin experimentar i gaudir de les sensacions que ens aporta aquest esport.

  Vine a escalar, juga, superarem junts les cotes més altes i tot això amb els millors monitors, que faran passar als teus fills els millors moments de la setmana, una hora d’activitat física i diversió, entre cordes, riures, jocs i mosquetons.

  Escola d’Escalada (Cursos infantils)

  MENSUAL 1 DIA/SETMANA 

  MENSUAL 2 DIES/SETMANA 

  TRIMESTRAL 3 DIES/SETMANA 

  40,00 €/mes

  47,00 € /mes

  58,00 € /mes

  TRIMESTRAL 1 DIA/SETMANA 

  TRIMESTRAL 2 DIES/SETMANA 

  TRIMESTRAL 3 DIES/SETMANA 

  114,00 €/trimestre

  136,00 € /trimestre

  159,00€/trimestre

  ANUAL 1 DIA/SETMANA 

  ANUAL 2 DES/SETMANA 

  298,00 €

  333,00 €

  Horaris: De Dilluns a Divendres de 17.45h a 19h | Dissabte de 10h a 11.15h

 • Gaudeix dels Casals d’aventura i escalada al teu centre Climbat

  Una de les activitats de més èxit a Climbat són els seus Casals Urbans. Ja sigui a l’estiu, Nadal o Setmana Santa, el nostre centre ofereix uns casals plens d’aprenentatge, tallers i activitats esportives en un entorn educatiu i divertit. Als Casals Urbans d’aventura i escalada de Climbat, aprendreu a escalar en el nostre rocòdrom, muntarem ràpels i farem descensos increïbles, millorarem l’equilibri sobre el slack-line (la corda d’equilibristes del circ) i realitzarem tallers entre un munt d’activitats més per les vacances dels més menuts.

  Si tens entre 4 i 14 anys vine a passar aquests dies amb nosaltres, t’esperen unes instal·lacions de luxe i uns monitors amb àmplia experiència, tant en les activitats infantils com en les d’escalada. A més, tenim servei de mitja pensió per què estiguis tot el dia amb nosaltres.

  *Per horaris i preus, consulta a la recepció del centre.

Aniversaris

Vols organitzar un aniversari inolvidable ple de sorpreses, aventura i diversió? Vols sorprendre als amics de l’anfitrió? Ara els vostres fills poden ser els aventurers més valents, els participants d’una aventura d’escalada,… I passar un autèntic aniversari d’aventura!

Tot això dirigit per un monitor que serà l’encarregat de fer de l’aniversari un moment únic, garantitzant la seguretat dels nens i nenes durant tota l’activitat.

 

Tarifes

Dilluns a Divendres | 12,25€/nen
Dissabtes, Diumenges i festius | 14,25€/nen

A més a més disposem de diferents extres per fer ecara més complert el teu aniversari:

 • Llaminadures
 • Clauers
 • Pinyata
 • Pica-pica pels pares
 • Aperitiu pels pares

Per qualsevol dubte pots contactar amb nosaltres a badalona@climbat.com Vine ja a celebrar el dia més especial del teu fill /a amb nosaltres!

on som