Climbat

Cursos

 • Aquest és el curs perfecte per entrar al món de l’escalada, testejant les seves diferents modalitats i aprenent els principis bàsics d’aquest esport. En tres sessions d’una hora i mitjarealitzaràs un curs mixte de Bloc i Corda que va dirigita persones a partir de 16 anysi que mai no han escalat, o ho han fet de manera ocasional.

  Les sessions consistiran en la pràctica de l’escaada en bloc (escalada sense corda a una altura no superior als 4 metres i amb un matalàs de seguretat) i amb corda. Durant aquests dies, coneixeràs els diferents tipos de nusos i del material d’escakada, així les diferents tècniques de moviment i d’ascenció.

  Preu: 59€ tot inclòs

  cursos

 • Climbat 2 és un curs dirigit a persones que ja han cursat el curs Climbat 1 o bé que ja hagin escalat en alguna ocasió i ara volen valer-se per elles mateixes, en les diferents modalitats d’escalada deportiva tant en corda com en bloc. Els requisits per a realitzar aquest curs són tenir més de 16 anys i un nivell mig d’escalada.

  Durant 3 sessions d’una hora i mitja, els alumnes aprendran a ser autònoms en l’escalada ‘de segon’ en l’escalada de bloc segura, tant en sala com a roca. A més a més es treballen continguts com la gestualitat, el material i la seguretat. Finalment l’alumne també adquirirà nocions d’auto entrenament per a seguir el seu camí en l’escalada de manera autònoma.

  Preu: 59€ tot inclòs.

  Curs Climbat 1 + Climbat 2: 99€ tot inclòs

  cursos_4

 • Aprendre més profusament l’escalada amb corda i a bloc. A més a més coneixeràs el material tècnic, les tècniques d’assegurament i el propi esport a la vegada. Tot això adaptat a persones que tenen el seu primer contacte amb l’escalada amb nosaltres. Durant 3 sessions d’una hora i mitja, començaran a conèixer tots els secrets d’aquest esport tan apassionant.

  Preu: 59€ tot inclòs.

  Curs Climbat 2 + Curs Climbat 3: 99€ tot inclòs.

  Curs Climbat 1 + Curs Climbat 2 + Curs Climbat 3: 145€

  cursos_2

 • Aquest curs consta de sis sessions. Cada sessió té una durada de 1,5h i convina corda i bloc.

  – Introducció a l’escalada al bloc (escalada sense corda fins una alçada no superior als 4 metres i amb matalàs de seguretat) i escalada amb corda on es practicarà gestualitat, equilibri, etc.

  – Coneixement de diferents tipus de nusos.

  – Tècnica d’equilibri i desplaçament, essent conscient del centre de gravetat.

  – Familiarització i coneixement del material d’escalada.

  – Diferents tècniques de moviment d’escalada.

  – Es dotarà a l’alumne per a que sigui autònom en l’escalada a bloc i escalant de segon amb corda, tant en sala com a roca.

  – Explicació de diferents tipus d’equilibri, localització i desplaçament del centre de gravetat. Localització de la posició de mans i peus dins i fora de l’eix vertical.

  – Explicació de diferents tipus d’adherència i pràctica de peus i mans en diferents plans de la sala.

  – Posicionament dels braços, moviments dinàmics – estàtics.

  – Recordatorio y continuidad de los diferentes tipos de nudos.

  – Explicación y demostración de los nuevos materiales técnicos y seguridad.

  – Contingut de gestualitat.

  – Tècnica avançada de l’assegurador.

  – Tècniques d’ascensió avançada.

  – Es dtarà a l’alumne per tal que tingui nocions d’auto entrenament.

  – Tècnica d’assegurament bàsica i avançades.

  Preu: 99€ tot inclòs

  curso12

 • Aquestes classes van dirigides a qualsevol persona, ja sigui escaladora o no, i tenen una durada que depèn del què desitgi contractar el client. Inclou tot el material i es té a disposició un monitor exclusiu per l’alumne, amb el que es pot desenvolupar qualsevol aspecte d’escalada en el que s’estigui interessat. Pot ser des d’una classe d’iniciació fins a una sessió de nivell de competició; ens adaptem als teus desitjos.

  Preu 1 hora: 35 €

  Preu 3 hores: 85€

  Preu 5 hores: 139€

  Es fan descomptes fins al 50%, si es contracten classes personalitzades en grup.

  cursos_3

 • Senderisme o escalada? Les vies ferrates ho tenen tot!

  Per això estan tan de moda en tot el món; actualment és l’activitat que tothom vol fer ja que es convina perfectament el contacte amb la naturalesa, l’aventura i la seguretat. Aquest és un taller indicat per totes les edats i amb d’experiència prèvia en senderismo o muntanya; el taller està pensat per tal que qui el realitza pugui moure’s després amb seguretat i autonomia en vies ferrates.

  El taller consta d’un cap de setmana complert teòric i pràctic on es realitzaran dues ves ferrates, una d’iniciació i una altra de perfeccionament.

   

  PREU

  Només 1 persona: 199€
  Grup de 2 persones: 99€/persona
  Grup de 3 persones: 75€/persona
  Grup de 4 persones o més: 59€/persona
  Material inclòs en tots els preus.
  No inclou desplaçaments ni allotjament.

  viasferratas

 • Si el què desitges és començar a escalar a roca (al medi natural), aprendre les tècniques de seguretat i de progressió en l’escalada deportiva, vine amb nosaltres en diferents dels millors sectors de Catalunya.

  Durant la llarga jornada a la muntanya i acompanyats dels millors guies i tècnics, et prestarem una intensa classe de coneixements bàsics de seguretat, coneixement del medi, material, nusos, continguts de tècniques bàsiques de progresseió, tècnica gestual i graduació de l’escalada a roca i sectors d’escalada de l’entorn.

  Tot això escalant amb Top Rope per millor seguretat i començar a poc a poc.

   

  PREUS

  Només 1 persona: 199€
  Grup de 2 persones: 99€/persona
  Grup de 3 persones: 75€/persona
  Grup de 4 persones o més: 59€/persona
  Material inclòs en tots els preus.
  No inclou desplaçaments.

  Edu

 • Disfruta de l’escalada en grup. Un entrenament realment divertit!

  Proyecto Climb és una de les activitats històriques de Climbat, un entrenament grupal que ha ajudat a molts escaladors a començar a prendre’s més seriosament el món de l’escalada mentres es divertien i coneixien gent nova… i és que Proyecto Climb combina diversió i aprenentatge, en cada sessió.

  Es tracta de sessions dinàmiques amb gent com tu. Perfecte per aprendre tècnica i estratègia amb els teus companys, i al mateix temps preparar-te físicament per la pràctica de l’escalada. A més a més en aquest entrenament grupal d’escalada a boulder i corda coneixeràs molts gent nova tan motivats com tu per aquest esport.

  PREUS

  Socis: 21€/mes | No socis: 40€/mes

   

  cursos_5

 • Vols aprendre a entrenar bé? A Climbat et donem totes les facilitats perquè aprenguis a muntar-te el teu propi entrenament gràcies a Open Training,

  A Open Training l’alumne estarà amb monitors titulats i àmpliament experimentats que l’ajudaran a aprendre els exercicis bàsics i pràctics per millorar el rendiment, li ensenyaran la importància de la condició física i escalfament, coneixerà exercicis de reforç general amb un enfocament a dominar exercicis per a entrenar.

  A més a més s’explicarà la tècnica del moviment, de gestualitat i assegurament, i també s’ensenyen tècniques d’ascensió avançades.

  Preu: 74,52€ (No inclou material)

  cursos_6

on som