Climbat

Actividades

 • Sou un grup d’amics i teniu ganes de passar una jornada d’escalada i aventura? Aquest és el vostre lloc.

  Sou un grup i voleu viure una jornada inoblidable d’escalada i aventura? Perfecte, a Climbat us posem totes les facilitats perquè la vostra idea de dia perfecte es faci realitat. Ideal per a grups d’amics, de la feina, familiars, etc. només cal tenir ganes de passar-s’ho bé i de provar coses noves.

  Al nostre centre podreu realitzar un munt d’activitats: Boulder, escalada amb corda, jocs d’escalada dinamitzats, jocs d’equilibri sobre slack-line, assegurador automàtic, ràpel, rocòdrom inflable,…

  Ja sigui amb o sense monitor, ho passaràs súper bé al nostre centre. Nosaltres posem les instal·lacions i tot el que necessitis, només has de dir-nos el que vols.

  *El preu varia segons l’activitat que escolliu, el material de lloguer que es necessiti i si van o no amb monitor. Consulta al teu centre.

  grupo

 • Fomentar el treball en equip, el companyerisme i sortir una mica de la rutina diària. Vine amb la teva empresa a Climbat.
  Ja sigui un stage o les activitats puntuals, serveixen per fomentar el companyerisme per poder sortir una mica de l’ambient de l’oficina. Ara Climbat també t’ofereix aquest tipus d’activitats per a empreses que busquen una sortida diferent.

  Oferim activitats dirigides i dinamitzades per monitors titulats que faran que els equips oblidin per un moment la rutina diària i ho passin ben mentre fomenten valors molt útils per la feina. Boulder, escalada amb corda, jocs d’escalada dinamitzats, jocs d’equilibri sobre slack-line, assegurador automàtic, ràpel, rocòdrom inflable…

  La durada de l’activitat és d’1 hora, podent allargar-se i contractar les hores que es necessitin. A més, s’ofereix una aula tècnica amb projector i pissarra (per a presentacions i/o conferències) així com els habituals serveis de Climbat com la Cafeteria i els vestuaris.

  També existeix la possibilitat de fer pica-pica, dinar, etc. tot això al mateix centre, perquè pugueu passar tota la jornada a Climbat

  empresa

 • Lloga els nostres monolits i emporta’t l’escalada a la teva festa.

  A Climbat disposem de diversos monolits per portar l’escalada a tots els racons. Si vols que la teva activitat sigui encara més complerta, l’equip de Climbat es desplaçarà fins a on ens diguis per portar algun dels nostres monolits i així apropar l’escalada a tots els públics. Per realitzar aquestes activitats és imprescindible l’ús de material, corda, arnés, asseguradors i casc.

  Tenim tres tipus d’estructures:

  Monolit de 2,75 metres
  Per a l’activitat d’escalada vertical i transversal, es necessita control de caiguda per part dels monitors (recomanable a partir de 4 anys). És imprescindible l’ús de material, matalassos de protecció per caigudes en tota la base escalable.

  Monolit de 6 metres
  L’activitat d’escalada vertical en modalitat TOP ROPE. Es necessita habilitat tècnica dels monitors. És imprescindible l’ús de material, corda, arnés, asseguradors i casc.

  Rocòdrom d’Aire
  L’activitat serà dinàmica convertint l’escalada en un joc de tobogans. Es necessitarà dos monitors per controlar l’activitat (recomanable a partir de 4 anys).
  És imprescindible presa de corrent pel ventilador.

  Consulta tarifes al teu centre Climbat.

on som