Climbat

Badalona

 

Oberta l’any 2015 la Sala d’Escalada Climbat Badalona és el rocòdrom de referència de la ciutat. Les seves parets plenes de la gran quantitat de vies de corda, els seus desploms i l’apassionant zona de boulder constitueixen un repte per qualsevol escalador, sigui quin sigui el seu nivell.

A Climbat tot està centrat en el client. Vetllem per la qualitat del nostre servei, imatge i tractem que cada visita a les nostres instal·lacions sigui tota una experiència.

Climbat Badalona posseeix una variada oferta per a públics de tots els nivells i edats, amb programes específics d’iniciació infantil i per a adults.

Cómo llegar

EN TRANSPORT PARTICULAR

Anant per la C31, surt per la Sortida 213 Badalona Nord . Continua recte por la Avda. Navarra, que després es fa carrer Occitània fins la seva cruïlla amb e c/ Ramon Martí i Alsina; a l’entrar al carrer segueix recte cap al mar.

Arribaràs a la Ctra. Mataró, al semàfor has de girar a la dreta per tornar a entrar al pol·lígon pel sigüent carrer a mà dreta (c/ Torrent Vallmajor). Segueix per aquest carrer i gira a la dreta a la 3ª travesia entrant al c/ Isidre Nonell. A la meitat del carrer trobaràs CLIMBAT Badalona.

EN AUTOCAR

Liníes N9, N2, B29, B30, B22,B31

EN METRO

Línea 2 (Parada Pompeu Fabra)

on som